Okładka książki Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7845-860-9
EAN:
9788378458609
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
Wydawca:
SBM
format:
16,5x24 cm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16,61
 zł
Cena detaliczna:  
29,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,61
Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj