BIO Cukier z pąków kwiatowych palmy kokosowej 250g

BIO Cukier z pąków kwiatowych palmy kokosowej 250g

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
4260087084706
EAN:
4260087084706
Producent:
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19,90 zł
Produkt niedostępny

BIO Cukier z pąków kwiatowych palmy kokosowej 250g

Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który jest bogaty w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Sok ten jest wykorzystywany do produkcji CUKRU KOKOSOWEGO.

INDEKS GLIKEMICZNY ( w 100g) :

Cukier rafinowany - 68, Cukier trzcinowy - 61, Klon - 54, Miód - 48, Agawa - 40, Cukier kokosowy - 35, Cukier ten jest długotrwałym źródłem energii. Im mniejszy indeks glikemiczny tym stabilniejszy poziom cukru.

Skład:

100% czysty, nierafinowany organiczny cukier kokosowy (Cocos nucifera) pozyskiwany w tradycyjny sposób ze świeżego soku z pąków kwiatowych palmy kokosowej z upraw ekologicznychPL-EKO-04 / Rolnictwo spoza UE. -bez dodatków -tradycyjnie wytwarzany - nierafinowany - niebielony - wspiera małą skalę społeczności rolniczych

Dodaj własną recenzję

wyłącznie do wiadomości księgarni - nie będzie widoczny przy recenzji
ocena*:
* - pola wymagane

Brak recenzji

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka