Opakowanie Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3

Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320436303
EAN:
9788320436303
oprawa:
Miękka
Wydawca:
WNT
format:
16.2x23.6cm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
34,51
 zł
Cena detaliczna:  
46,20 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,51
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj