Okładka książki Dieta bez mleka i glutenu. Wydanie drugie poprawione

Dieta bez mleka i glutenu. Wydanie drugie poprawione

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7856-553-6
EAN:
9788378565536
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
14,5x20,5 cm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2020
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
20,98
 zł
Cena detaliczna:  
35,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,98
Trądzik, trudna do leczenia nadwaga, bóle głowy, ciągłe katary i zapalenia zatok, reumatyzm, problemy skórne, astma, zespół przewlekłego zmęczenia. Jeżeli niepokoją cię którekolwiek z tych objawów, to warto rozważyć wpływ pokarmów na ich powstawanie. Może okazać się, że twój układ odpornościowy traktuje jako wroga niektóre składniki pokarmowe, doprowadzając w ten sposób do reakcji alergicznych różnego typu. W szczególności wiele osób uzyskuje dodatni wynik w testach alergicznych na mleko, jaja i gluten (lub pszenicę).
W książce znajdziesz między innymi informacje:
- Jakich produktów unikać na diecie bez mleka i bez glutenu.
- Dlaczego bakterie jelitowe są bardzo ważne dla naszego zdrowia.
- Skąd czerpać wapń, jeżeli źle tolerujemy mleko.
- Co jeść, żeby długo zachować młodość, witalność i dobre samopoczucie.
A oprócz tego przepisy na dania bez mleka i bez glutenu.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj