Okładka książki Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów. Wyd. IV

Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów. Wyd. IV

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7773-707-1
EAN:
9788377737071
oprawa:
miękka
podtytuł:
100 najlepszych przepisów
Wydawca:
RM
format:
16,5x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2020
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
17,60
 zł
Cena detaliczna:  
29,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,45
Autor przedstawia kompletny poradnik przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Podaje dokładne instrukcje, jak mielić mięso, napełniać osłonki, wędzić i doprawiać kiełbasy. Książka zawiera rozdziały poświęcone wyposażeniu, bezpieczeństwu żywności oraz metodom parzenia i wędzenia kiełbas. Znajdziesz tu przepisy na kiełbasę polską, a także na kiełbaski wiedeńskie, niemiecką bratwurst, grecką laukonikę, chorizo, salami i wiele innych – w sumie 100 różnych przepisów na kiełbasy. Nigdzie tego nie znajdziesz. Każdy, kto poważnie myśli o domowym wyrobie kiełbas, po prostu połknie tę książkę. Książka ta to wspaniały i przyjazny poradnik, godny polecenia wszystkim ambitnym amatorom.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj