Okładka książki Tajniki suszenia żywności.

Tajniki suszenia żywności.

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7579-520-2
EAN:
9788375795202
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora
Wydawca:
format:
21.7x19.6
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2016
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
25,25
 zł
Cena detaliczna:  
44,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,02
Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat: • zalet domowego suszenia żywności • mechanizmu działania dehydratora • wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych • zasad bezpieczeństwa żywnościowego • metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów • produktów najlepiej nadających się do suszenia • czynników wpływających na czas suszenia żywności • sposobów przygotowywania żywności do suszenia • przechowywania wysuszonych produktów

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj