|
130 przepisów na sezonowe potrawy o niskim indeksie glikemicznymNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8272-715-9
EAN:
9788382727159
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
205x145mm
język:
polski
liczba stron:
240
rok wydania:
2024
wysyłka:
24h
40,20
zł
Cena detaliczna:
69,60 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,34 zł
OpisRecenzjeChcesz wiedzieć, jak zdrowo gotować, aby szybko schudnąć i uniknąć chorób, takich jak cukrzyca, insulinooporność czy zaburzenia hormonalne? Poznaj tajemnice gotowania z sezonowych warzyw i owoców! Książka Natalii Dolaty, znanej z bestsellera Słodycze bez cukru i słodzików, to 130 inspirujących przepisów na dania o niskim indeksie glikemicznym. Odkryj wyjątkowe smaki każdej pory roku, zaczynając od energetyzujących śniadań, poprzez sycące obiady, aż po odżywcze kolacje. Każdy przepis bazuje na składnikach o niskim indeksie glikemicznym, wspierając stabilny poziom cukru we krwi. Oprócz pięknych fotografii, przepisy zawierają dane o wartościach odżywczych, co ułatwi odchudzanie i zdrową dietę. Smakuj zdrowie o każdej porze roku. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|