| 
                         | 
                
                     
        50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznymNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
978-83-88108-34-1                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788388108341                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Miękka                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
16,5x21 cm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
128                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2012                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    23,76 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        36,00 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,76 zł 
        
            `Drodzy Czytelnicy, to już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie odkrył korzystny wpływ niskiego indeksu glikemicznego na odchudzanie. Tę wiedzę ujął w zaleceniach żywieniowych znanych na świecie pod nazwą Metoda MONTIGNAC, która jest nadal nadzwyczaj aktualna i znalazła potwierdzenie w tysiącach publikacji medycznych. Ten sposób odżywiania zalecany jest zarówno przez diabetologów w celu profilaktyki i leczenia cukrzycy oraz kardiologów, także polskich, w zwalczaniu chorób sercowo-naczyniowych.`(ze Wstępu)
         
    Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |