|
50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznymNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-88108-34-1
EAN:
9788388108341
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16,5x21 cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
23,92
zł
Cena detaliczna:
36,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,92 zł
OpisRecenzje
`Drodzy Czytelnicy, to już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie odkrył korzystny wpływ niskiego indeksu glikemicznego na odchudzanie. Tę wiedzę ujął w zaleceniach żywieniowych znanych na świecie pod nazwą Metoda MONTIGNAC, która jest nadal nadzwyczaj aktualna i znalazła potwierdzenie w tysiącach publikacji medycznych. Ten sposób odżywiania zalecany jest zarówno przez diabetologów w celu profilaktyki i leczenia cukrzycy oraz kardiologów, także polskich, w zwalczaniu chorób sercowo-naczyniowych.`(ze Wstępu)
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|