Okładka książki A History of Food in 100 Recipes

A History of Food in 100 Recipes

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9780316229975
EAN:
9780316229975
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
18.0x25.0cm
język:
angielski
liczba stron:
360
rok wydania:
2020
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
72,49
 zł
Cena detaliczna:  
89,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 72,05
We all love to eat, and most people have a favorite ingredient or dish. But how many of us know where our much-loved recipes come from, who invented them, and how they were originally cooked? In A History of Food in 100 Recipes, culinary expert and BBC television personality William Sitwell explores the fascinating history of cuisine from the first cookbook to the first cupcake, from the invention of the sandwich to the rise of food television. A book you can read straight through and also use in the kitchen, A History of Food in 100 Recipes is a perfect gift for any food lover who has ever wondered about the origins of the methods and recipes we now take for granted.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj