|
![]() Apteka żywności twNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788361524076
EAN:
9788361524076
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Nowe i niezwykłe odkrycia leczniczego działania żywności
Wydawca:
format:
15.5x23.0cm
język:
polski
liczba stron:
354
rok wydania:
2017
wysyłka:
niedostępny
17,88
zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,88 zł
Jean Carper, znana autorka artykułów i książek o zdrowiu i żywieniu, wykorzystując ostatnie wyniki badań naukowych, ukazuje korzystne właściwości pięćdziesięciu pięciu powszechnie spożywanych pokarmów. Poczynając od bananów, a na ziemniakach kończąc, przedstawia lecznicze działanie każdego z nich i radzi, jak je wykorzystać w walce ze schorzeniami. Oto przykłady zaczerpnięte z książki: jedzenie kapusty raz dziennie zmniejsza ryzyko wystąpienia raka jelita grubego o 66%, jedna marchewka dziennie zmniejsza zagrożenie rakiem płuc, porcja ryby dwa razy w tygodniu zmniejsza ryzyko ataku serca, pół cebuli spożywanej raz dziennie powoduje wzrost poziomu korzystnego cholesterolu HDL nawet o 30%.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|