|
Apteka żywności twNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788361524076
EAN:
9788361524076
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Nowe i niezwykłe odkrycia leczniczego działania żywności
Wydawca:
format:
15.5x23.0cm
język:
polski
liczba stron:
354
rok wydania:
2017
wysyłka:
niedostępny
17,97
zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,84 zł
OpisRecenzje
Jean Carper, znana autorka artykułów i książek o zdrowiu i żywieniu, wykorzystując ostatnie wyniki badań naukowych, ukazuje korzystne właściwości pięćdziesięciu pięciu powszechnie spożywanych pokarmów. Poczynając od bananów, a na ziemniakach kończąc, przedstawia lecznicze działanie każdego z nich i radzi, jak je wykorzystać w walce ze schorzeniami. Oto przykłady zaczerpnięte z książki: jedzenie kapusty raz dziennie zmniejsza ryzyko wystąpienia raka jelita grubego o 66%, jedna marchewka dziennie zmniejsza zagrożenie rakiem płuc, porcja ryby dwa razy w tygodniu zmniejsza ryzyko ataku serca, pół cebuli spożywanej raz dziennie powoduje wzrost poziomu korzystnego cholesterolu HDL nawet o 30%.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|