|
Atlas grzybów. Jadalnych i trujących Wyd. IIINie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7773-571-8
EAN:
9788377735718
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
12.9x18.8
język:
polski
liczba stron:
173
rok wydania:
2016
wysyłka:
niedostępny
13,69
zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,69 zł
OpisRecenzje
Gdy późnym latem w ściółce między drzewami pokazują się pierwsze grzyby, oznacza to, że rozpoczyna się najlepszy czas dla grzybiarzy. Jednakże nie wszyscy wiedzą, gdzie można znaleźć borowika, maślaka czy podgrzybki. Czy ulubione przez nas grzyby rosną w lasach liściastych, czy iglastych? Jak nazywają się smaczne grzyby jadalne, które można spotkać na łące?
Korzystanie z tego atlasu, w którym informacje zaprezentowano w prosty i przystępny sposób, pozwoli:
- poznać gatunki grzybów jadalnych i trujących,
- uzyskać wiedzę na temat typowego środowiska wzrostu poszczególnych gatunków grzybów,
- szybko rozpoznać, dzięki zamieszczonym symbolom, które grzyby są jadalne, a które trujące.
Szczegółowe opisy 180 najważniejszych gatunków grzybów uzupełnione są pięknymi, kolorowymi zdjęciami okazów w ich naturalnym środowisku oraz porady, jak je znaleźć.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|