Okładka książki Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej

Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788323216988
EAN:
9788323216988
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
130
rok wydania:
2006
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
21,38
 zł
Cena detaliczna:  
26,25 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,38
Spis treści: Wykaz ważniejszych skrótów i symboli 1. Pozostałości chemiczne w żywności 2. Micelarna chromatografia cieczowa 3. Badanie mechanizmn retencji sulfonamidów 4. Zależność między aktywnością a strukturą związku 5. Kontrola jakości preparatów farmaceutycznych 6. Analiza sulfonamidów w środkach spożywczych pochodzenia zwierzęcego 7. Część eksperymentalna 8. Podsumowanie Literatura

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj