Zdjęcie produktu BIO Cukier z pąków kwiatowych palmy kokosowej 250g

BIO Cukier z pąków kwiatowych palmy kokosowej 250g

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
4260087084706
EAN:
4260087084706
Producent:
dane adres.:
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19,90 zł
Produkt niedostępny

BIO Cukier z pąków kwiatowych palmy kokosowej 250g

Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który jest bogaty w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Sok ten jest wykorzystywany do produkcji CUKRU KOKOSOWEGO.

INDEKS GLIKEMICZNY ( w 100g) :

Cukier rafinowany - 68, Cukier trzcinowy - 61, Klon - 54, Miód - 48, Agawa - 40, Cukier kokosowy - 35, Cukier ten jest długotrwałym źródłem energii. Im mniejszy indeks glikemiczny tym stabilniejszy poziom cukru.

Skład:

100% czysty, nierafinowany organiczny cukier kokosowy (Cocos nucifera) pozyskiwany w tradycyjny sposób ze świeżego soku z pąków kwiatowych palmy kokosowej z upraw ekologicznychPL-EKO-04 / Rolnictwo spoza UE. -bez dodatków -tradycyjnie wytwarzany - nierafinowany - niebielony - wspiera małą skalę społeczności rolniczych

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj