|
CarvingNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788362792252
EAN:
9788362792245
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku
Wydawca:
format:
17.0x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
96
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
16,99
zł
Cena detaliczna:
25,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,99 zł
OpisRecenzje
Rajmund Królik - z zawodu i zamiłowania jest kucharzem w trzygwiazdkowym hotelu. Dzięki podróżom poznał pana Tien Dieu Luong, mistrza carvingu, który przekonał go nie tylko do spróbowania swych sił w przygotowywaniu dekoracyjnych potraw, ale również do ich smakowania. Okazuje się bowiem, że koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnoszą smak potrawy. Praktyczne wskazówki i zdjęcia zawarte w tej książce umożliwiają szybką naukę tej niecodziennej sztuki. Smaczne rzeźby cieszą oko i rozwijają wyobraźnię kulinarną, co w kuchni ma ogromne znaczenie. Wazon z cukini, róża z buraka, świecznik z melona, kwiat z arbuza to tylko niektóre z pięknych rzeźb, które można zrobić z pomocą książki. Książka jest pierwszą tego typu pozycją na rynku polskim.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|