|
![]() CeliakiaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
8320030625
EAN:
9788320030624
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Porady lekarzy i dietetyków
Wydawca:
format:
14.0x21.0cm
język:
polski
liczba stron:
108
rok wydania:
2005
wysyłka:
niedostępny
12,48
zł
Cena detaliczna:
16,80 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,50 zł
Celiakia może przyjmować różne postacie - od łagodnych do bardzo ciężkich, a jej powikłania mogą stanowić nawet zagrożenie dla życia. Jedynym sposobem na uniknięcie objawów chorobowych jest dieta bezglutenowa. W tym poradniku Czytelnik znajdzie rady, jakie produkty spożywcze nie zawierają glutenu, jak komponować dietę bezglutenową, aby zapewnić organizmowi niezbędne składniki odżywcze, a także jakie leki oraz preparaty witaminowe i mineralne można bezpiecznie zażywać. Książka zawiera praktyczne porady i zalecenia specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Mogą z niej korzystać zarówno pacjenci, jak i lekarze podstawowej opieki zdrowotnej.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|