|
CeliakiaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
8320030625
EAN:
9788320030624
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Porady lekarzy i dietetyków
Wydawca:
format:
14.0x21.0cm
język:
polski
liczba stron:
108
rok wydania:
2005
wysyłka:
niedostępny
12,55
zł
Cena detaliczna:
16,80 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,55 zł
OpisRecenzje
Celiakia może przyjmować różne postacie - od łagodnych do bardzo ciężkich, a jej powikłania mogą stanowić nawet zagrożenie dla życia. Jedynym sposobem na uniknięcie objawów chorobowych jest dieta bezglutenowa. W tym poradniku Czytelnik znajdzie rady, jakie produkty spożywcze nie zawierają glutenu, jak komponować dietę bezglutenową, aby zapewnić organizmowi niezbędne składniki odżywcze, a także jakie leki oraz preparaty witaminowe i mineralne można bezpiecznie zażywać. Książka zawiera praktyczne porady i zalecenia specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Mogą z niej korzystać zarówno pacjenci, jak i lekarze podstawowej opieki zdrowotnej.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|