|
![]() Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320436303
EAN:
9788320436303
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.2x23.6cm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
34,37
zł
Cena detaliczna:
46,20 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,37 zł
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|