|
Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320436303
EAN:
9788320436303
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.2x23.6cm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
34,51
zł
Cena detaliczna:
46,20 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,51 zł
OpisRecenzje
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|