| 
                         | 
                
                     
        Chemia żywności t.1Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                                        Praca zbiorowa
                                 
                            
                            ISBN:
                         
                        
9788363623357                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788363623357                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Miękka                         
                        
                        
                            podtytuł:
                         
                        
składniki żywności                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
16.5x23.5cm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
234                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2012                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    34,84 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        46,00 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,84 zł 
        
            W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
         
    Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |