|
Chemia żywności t.1Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
Praca zbiorowa
ISBN:
9788363623357
EAN:
9788363623357
oprawa:
Miękka
podtytuł:
składniki żywności
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
234
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
35,06
zł
Cena detaliczna:
46,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,06 zł
OpisRecenzje
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|