|
![]() Chemia żywności Tom 1Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788379262427
EAN:
9788379262427
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
400
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
60,86
zł
Cena detaliczna:
75,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,86 zł
W tomie 1 omówiono:
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|