Okładka książki Chemia żywności Tom 1

Chemia żywności Tom 1

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788379262427
EAN:
9788379262427
oprawa:
Miękka
Wydawca:
WNT
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
400
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
59,59
 zł
Cena detaliczna:  
75,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,09
W tomie 1 omówiono: - zakres i rolę chemii żywności - budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych - funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych - naturalne barwniki surowców - substancje wpływające na smak i zapach żywności

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj