|
Chemia żywności Tom 1Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788379262427
EAN:
9788379262427
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
400
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
59,59
zł
Cena detaliczna:
75,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,09 zł
OpisRecenzje
W tomie 1 omówiono:
- zakres i rolę chemii żywności
- budowę i podstawowy skład surowców oraz produktów żywnościowych
- funkcję wody, składników mineralnych, sacharydów, tłuszczów, białka, niebiałkowych związków azotowych i witamin w produktach żywnościowych
- naturalne barwniki surowców
- substancje wpływające na smak i zapach żywności
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|