|
Chemia żywności Tom 2Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788379262434
EAN:
9788379262434
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Biologiczne właściwości składników żywności
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
328
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
55,62
zł
Cena detaliczna:
70,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,42 zł
OpisRecenzje
W tomie 2 omówiono:
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|