Opakowanie Chemia żywności tom 3

Chemia żywności tom 3

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788363623500
EAN:
978836362350001
oprawa:
Miękka
Wydawca:
WNT
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
246
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
35,81
 zł
Cena detaliczna:  
47,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,57
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj