|
![]() Chemia żywności tom 3Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788363623500
EAN:
978836362350001
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
246
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
35,59
zł
Cena detaliczna:
47,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,59 zł
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|