|
Chemia żywności tom 3Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788363623500
EAN:
978836362350001
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
246
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
35,81
zł
Cena detaliczna:
47,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,81 zł
OpisRecenzje
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|