|
![]() Chleb BRNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788328012592
EAN:
9788328012592
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Wydawca:
format:
18.5x23.0cm
język:
polski
liczba stron:
478
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
28,56
zł
Cena detaliczna:
49,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,71 zł
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego ,,biblię"" - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|