|
Chleb BRNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788328012592
EAN:
9788328012592
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Wydawca:
format:
18.5x23.0cm
język:
polski
liczba stron:
478
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
28,71
zł
Cena detaliczna:
49,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,71 zł
OpisRecenzje
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego ,,biblię"" - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|