|
Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówkiNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788378819288
EAN:
9788378819288
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
19.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
478
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
32,94
zł
Cena detaliczna:
59,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,94 zł
OpisRecenzje
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego ,,biblię"" - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|