|
![]() Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówkiNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788378819288
EAN:
9788378819288
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
19.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
478
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
32,94
zł
Cena detaliczna:
59,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,94 zł
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego ,,biblię"" - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|