|
Ciasta i desery dla diabetyków. Wyd. IVNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788389622761
EAN:
9788389622761
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
235x162mm
język:
polski
liczba stron:
160
rok wydania:
2022
wysyłka:
niedostępny
22,68
zł
Cena detaliczna:
39,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,14 zł
OpisRecenzje
Zdrowe ciasta i desery dla diabetyków i nie tylko. Kalorie i węglowodany pod kontrolą!
Chcesz jeść zdrowo - bez cukru? Jesteś diabetykiem? Nie martw się – nie musisz całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi – jeśli wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym, odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych i niezbyt kaloryczny. W to kulinarne szkolenie zabiera Cię doświadczona dietetyczka.
W książce znajdziesz:
około 120 przepisów na desery na ciepło i zimno, ciasta i ciasteczka, lody, koktajle, musy i placki,
informacje o kaloryczności każdej potrawy,
wyliczone ilości wymienników węglowodanowych, białkowo-tłuszczowych, błonnika i kwasów tłuszczowych,
praktyczne wskazówki, czym zastąpić cukier,
porady kulinarne dotyczące żywienia diabetyków,
tabele miar i wag najpopularniejszych produktów.
Może masz ochotę na czekoladową owsiankę lub bananowy krem z kaszy jaglanej? Wolisz deser na ciepło, na przykład apetyczne gruszki zapiekane z orzechami, czy na zimno jak pyszne lody truskawkowe? Może lepsze będzie ciasto z jabłkami albo kruche pierniczki?
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|