|
Ciasta smażoneNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788325801656
EAN:
9788325801656
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Pączki, faworki, racuchy
Wydawca:
format:
14.0x22.0cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
13,14
zł
Cena detaliczna:
19,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,14 zł
OpisRecenzje
Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|