|
CocoaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9781787132603
EAN:
9781787132603
oprawa:
Twarda
podtytuł:
An exploration of chocolate, with recipes
Wydawca:
format:
18.0x25.0cm
język:
angielski
liczba stron:
256
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
105,07
zł
Cena detaliczna:
129,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 105,07 zł
OpisRecenzje
Chocolate has beguiled us for millennia. From the spiced drinks sipped by the elite in ancient Mesoamerica to the artisan bars spiked with intriguing flavours we devour today, chocolate has always had a magical pull on our senses. Exotic, indulgent, hedonistic and sensual, its power over us somehow exceeds the sum of its parts.
This ground-breaking exploration of chocolate, by award-winning writer and lifelong cocoa enthusiast Sue Quinn, will intrigue, inspire, surprise and fascinate you in equal measure. In these pages is a wealth of cultural, historical and culinary information about the story of chocolate through the ages and across the world, illustrated with vintage packaging, iconic adverts and stunning illustrations. Interspersed throughout the book are 80 tantalising sweet and savoury recipes, such as Salted Caramel and Lime Chocolate Sauce; Triple Chocolate and Liquorice Cake with Treacle Syrup; Spelt, Cranberry and Cocoa Nib Crackers; and Sticky Slow-Roasted Beef Short Ribs with Cocoa and Maple.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|