|
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywnościNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788323133100
EAN:
9788323133100
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.0x22.0cm
język:
polski
liczba stron:
236
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
24,56
zł
Cena detaliczna:
26,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,56 zł
OpisRecenzje
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|