|
![]() Czekolada. Dania główne i deseryNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788378457213
EAN:
9788378457213
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Dania główne i desery
Wydawca:
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
64
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
6,70
zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,70 zł
We współczesnej gastronomii kakao i gorzka czekolada znajdują szerokie zastosowanie nie tylko do wytwarzania słodyczy. Gorycz kakao znakomicie podkreśla i pogłębia aromaty mięsa oraz ryb, a jego uniwersalny smak świetnie łączy się z szeroką gamą przypraw i produktów. Dodatkowo czekolada nadaje gorącym potrawom aksamitną konsystencję, a schłodzona doskonale utwardza i scala. W książce znajdują się pomysły na potrawy kuchni międzynarodowej i fusion, których wspólnym mianownikiem jest zastosowanie czekolady.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|