|
Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7971-432-2
EAN:
9788379714322
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
Wydawca:
format:
240x195x20mm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2018
wysyłka:
niedostępny
19,25
zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,62 zł
OpisRecenzje
Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady.
Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów „czekoladowych”, którym trudno się oprzeć.
Odbiorcy
- wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania „czekoladowych” deserów
- osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa
- można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów
- poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach
- w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady
- dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|