|
Dania mięsne Przepisy i poradyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
Praca zbiorowa
ISBN:
9788377071212
EAN:
9788377071212
oprawa:
Miękka
podtytuł:
pieczone, duszone, smażone, gotowane
Wydawca:
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
272
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
16,45
zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,45 zł
OpisRecenzje
Prezentujemy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny.
Przedstawiamy specjały pieczone (także na ruszcie), duszone, smażone oraz gotowane – np. szaszłyki po rzeźnicku, kaczkę w sosie ananasowo-winnym, roladę wieprzową z nadzieniem drobiowym, pieczeń wołową w cieście francuskim, królika duszonego w śmietanie, kotlety schabowe w ziarnach słonecznika czy potrawkę z kury z rodzynkami.
Oprócz receptur publikacja zawiera praktyczne porady dotyczące przyrządzania dań mięsnych – m.in. jak prawidłowo myć mięso, czym marynować i przyprawiać poszczególne gatunki, wreszcie jak długo poddawać je różnym sposobom obróbki cieplnej. Przydadzą się one z pewnością nie tylko początkującym gospodyniom, ale także paniom domu z wieloletnim stażem.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|