|
Dieta a choroby sercaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788387895563
EAN:
9788387895563
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
14.0x20.0cm
język:
polski
liczba stron:
56
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
5,24
zł
Cena detaliczna:
8,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,24 zł
OpisRecenzje
Choroba wieńcowa i zawał serca są głównymi przyczynami zgonów w całym dzisiejszym cywilizowanym świecie. W Polsce każdego roku choruje na zawał ponad 100 tysięcy osób. Prawie 50% z nich umiera, zanim nadejdzie jakakolwiek pomoc, kolejne 35% umiera w trakcie drugiego zawału. Obok choroby nowotworowej jest to niewątpliwie największy problem zdrowotny występujący w naszym kraju.Główną przyczyną zawałów serca jest miażdżyca tętnic wieńcowych, spowodowana nadmiarem cholesterolu w diecie. Co zatem należało by czynić, aby zahamować falę epidemii choroby wieńcowej i zawału serca? Okazuje się, że najważniejszą rzeczą jest konkretna i konsekwentna zmiana nawyków żywieniowych.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|