|
Dieta w chorobach trzustki – co jeść, a czego unikać. 130 przepisów na dania, które wzmocnią Twoją trzustkęNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-8168-650-1
EAN:
9788381686501
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
220x130mm
język:
polski
liczba stron:
132
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
38,97
zł
Cena detaliczna:
59,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,97 zł
OpisRecenzje
Z tej książki dowiesz się, jak dzięki odżywianiu zregenerować i wspomóc pracę trzustki. Odkryjesz, co możesz jeść, a czego nie w przewlekłym czy ostrym zapaleniu trzustki, a także w problemach występujących po operacji trzustki. Poznasz, jakie są objawy chorej trzustki i otrzymasz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Autorzy, lekarze, dietetycy i nauczyciele żywienia oferują wysokoenergetyczne przekąski, pożywne zupy i proste dania główne. Prezentują nowe odkrycia medycyny żywieniowej i udzielają rad, jak złagodzić objawy za pomocą indywidualnego jadłospisu. Prezentują ponad 130 przepisów na dobrze tolerowane dania. Najlepsza dieta, która zregeneruje i zadba o Twoją trzustkę.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|