Okładka książki Dieta wegańska na cztery pory roku

Dieta wegańska na cztery pory roku

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-8151-147-6
EAN:
9788381511476
oprawa:
miękka
Wydawca:
RM
format:
235x165mm
język:
polski
liczba stron:
248
rok wydania:
2020
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
25,35
 zł
Cena detaliczna:  
44,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,40
Kluczem do prawidłowo zbilansowanej diety jest sezonowość warto zwracać na nią uwagę przy robieniu zakupów. Dzięki temu mamy szansę na zdrowsze życie i wspomagamy działalność lokalną. W dobie globalnych rynków i technologii wspomagających wytwarzanie żywności często zapominamy, że najpyszniejsze warzywa i owoce to te, które dojrzewały we właściwym sobie czasie i miejscu. Wspomagacze i warunki transportu nie tylko psują ich smak, ale i obniżają wartości odżywcze. Warto więc wiedzieć, co i kiedy wrzucić do koszyka i do garnka.
W ustaleniu wegańskiego menu z uwzględnieniem sezonowości pomagają doświadczone dietetyczki na co dzień pracujące w warszawskiej poradni Dietosfera.
W książce znajdziesz:
informacje o korzyściach płynących ze stosowania diety wegańskiej,
makro- i mikroskładnikach w żywieniu weganina,
źródłach białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów,
składnikach niedoborowych w diecie wegańskiej i sposobach ich uzupełnienia,
przepisy na wyjątkowe wegańskie dania z uwzględnieniem sezonowości produktów.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj