|
![]() DietetykaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788320042573
EAN:
9788320042573
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
672
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
132,67
zł
Cena detaliczna:
154,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 132,67 zł
Jest to nowoczesny podręcznik skierowany do słuchaczy Wydziałów Dietetyki Medycznych Studiów Zawodowych, dostosowany do obowiązującego programu nauczania.
Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w różnych jednostkach chorobowych. Bardzo szczegółowo zostały przedstawione rodzaje diet i sposoby ich zastosowania.
Przejrzyste i klarowne omówienie zagadnień oraz zawarte w podręczniku informacje o nowościach na rynku farmakologicznym i spożywczym sprawiają, że książka może być przydatna także dla osób zawodowo niezwiązanych z tym tematem.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|