|
DietetykaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788320042573
EAN:
9788320042573
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
672
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
125,82
zł
Cena detaliczna:
149,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 125,82 zł
OpisRecenzje
Jest to nowoczesny podręcznik skierowany do słuchaczy Wydziałów Dietetyki Medycznych Studiów Zawodowych, dostosowany do obowiązującego programu nauczania.
Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w różnych jednostkach chorobowych. Bardzo szczegółowo zostały przedstawione rodzaje diet i sposoby ich zastosowania.
Przejrzyste i klarowne omówienie zagadnień oraz zawarte w podręczniku informacje o nowościach na rynku farmakologicznym i spożywczym sprawiają, że książka może być przydatna także dla osób zawodowo niezwiązanych z tym tematem.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|