Okładka książki Dietetyka w transplantologii

Dietetyka w transplantologii

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-01-24400-2
EAN:
9788301244002
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
205x143mm
liczba stron:
360
rok wydania:
2025
wysyłka:
48h
85,04
 zł
Cena detaliczna:  
99,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 93,06

"Dietetyka w transplantologii" to pierwszy w Polsce tak kompleksowy przewodnik dietetyczny dla pacjentów przed i po przeszczepie - opracowany przez doświadczonego dietetyka klinicznego.


Książka nie tylko wprowadza w kulisy transplantologii, ale przede wszystkim pokazuje kluczową rolę żywienia w powodzeniu całego procesu.


Z publikacji można dowiedzieć się, jak odżywiać się przed przeszczepem, aby wzmocnić organizm, oraz jak komponować dietę po zabiegu, by wspierać gojenie, chronić przeszczepiony narząd i cieszyć się lepszym zdrowiem przez lata.


Przejrzyste schematy, gotowe plany posiłków, specjalistyczne zalecenia dla różnych typów przeszczepów oraz wskazówki oparte na aktualnych badaniach czynią z tej książki nieocenione źródło wiedzy nie tylko dla pacjentów i opiekunów, lecz także dla lekarzy, pielęgniarek i dietetyków klinicznych.


To nie jest zwykły poradnik - to przewodnik po zdrowiu, który może zmienić życie po przeszczepie.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj