|
Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowiekaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788320048674
EAN:
9788320048674
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
658
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
125,82
zł
Cena detaliczna:
149,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 125,82 zł
OpisRecenzje
To już czwarte wydanie podręcznika cenionego przez studentów i adeptów dietetyki za jasność wywodu, ułatwiającą naukę, i wszechstronność. Zawiera on: o omówienie podstaw żywienia człowieka - od znaczenia składników odżywczych, przez unormowania prawne, po zagadnienia związane z innowacjami w naukach biologicznych o aktualną klasyfikację diet z ich szczegółowymi charakterystykami o omówienie zasad żywienia w wybranych stanach patologicznych (np. w zatruciach pokarmowych oraz chorobach nowotworowych i neurologicznych), a także żywienia dzieci zdrowych i chorych. Podręcznik odpowiada obowiązującemu programowi nauczania. Został zaktualizowany z uwzględnieniem opinii czytelników i w oparciu o wnioski z praktyki akademickiej.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|