| 
                         | 
                
                     
        Dobra kuchnia. Domowy wypiek chleba TW DragonNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
97883-62976-16-4                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788362976164                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
245x170x15mm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
112                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2011                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    18,17 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        34,95 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,17 zł 
        
            Nie sposób stwierdzić, kto i kiedy upiekł pierwszy chleb. Wiadomo, że   rzemiosło piekarskie doskonale opanowali starożytni Egipcjanie. Od tej pory   chleb jest składnikiem naszych posiłków każdego dnia. Wzrost popularności   domowego wypieku chleba jest związany z pojawieniem się specjalnych, łatwo   dostępnych urządzeń. Mimo to wielu amatorów świadomie nie korzysta z tego   rodzaju ułatwień. Trudno bowiem o większą satysfakcję, kiedy na stole pojawia   się cudownie pachnący, własnoręcznie zagnieciony i upieczony bochenek.   Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomić się z zasadami i recepturami   wypieku różnych rodzajów pieczywa. A dla cierpliwych i pilnych Czytelników   najlepszą nagrodą będzie cudowny zapach świeżego chleba.
         
    Brak recenzjix 
         
                    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |