|
Dobra kuchnia. Domowy wyrób masło sery jogurtyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788362976188
EAN:
9788362976188
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
13.5x21.0cm
język:
polski
liczba stron:
48
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
3,45
zł
Cena detaliczna:
5,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,45 zł
OpisRecenzje
Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga- wbrew pozorom - dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko iksiążka Masło, sery, jogurty. Domowywyrób.Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysłyna potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, atakżedania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisówna smaczne ioryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością iskosztować pełni smaku mlecznych specjałów.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|