|
![]() Dobra kuchnia. Gotowanie na parze TW DragonNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-63559-20-5
EAN:
9788363559205
oprawa:
twarda
Wydawca:
format:
245x170x24mm
język:
polski
liczba stron:
240
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
25,17
zł
Cena detaliczna:
44,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,17 zł
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|