Okładka książki Dobra kuchnia. Kuchnia mazurska

Dobra kuchnia. Kuchnia mazurska

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978–83–62976–20–1
EAN:
9788362976201
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
208x133x5mm
język:
polski
liczba stron:
48
rok wydania:
2012
wysyłka:
48h
3,93
 zł
Cena detaliczna:  
6,99 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,43
 Dzięki regionalnemu zróżnicowaniu polska kuchnia nabiera niepowtarzalnego charakteru. Tradycyjne potrawy z różnych zakątków kraju przeplatają się i uzupełniają. Dotyczy to również kuchni mazurskiej, która łączy w sobie kulinarne tradycje Litwy, Niemiec, Rosji i Polski. Co podaje się na stoły Mazurów? Czym ich kuchnia różni się od kulinariów serwowanych w innych częściach kraju? Czy mazurek pochodzi z Mazur? Odpowiedzi na te i inne pytania zostały zawarte w prezentowanej książce. Kuchnia mazurska to zbiór najpopularniejszych receptur z tego regionu, wśród których nie może zabraknąć przepisów na zupy rybne, dania z dziczyzny oraz przetwory z warzyw i owoców. Na liście tradycyjnych produktów mazurskich znajdziemy także mleko zsiadłe, ser salami mazurski i sękacz mazurski. Warto skosztować smaków z północy.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Strona korzysta z plików cookies, w celu zapewnienia najwyższej jakości usług. Dowiedz się więcej w sekcji Polityka plików cookie.