|
![]() Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszoneNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788362521777
EAN:
9788362521777
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Pokaż się z dobrej kuchni
Wydawca:
format:
210x135 mm
język:
polski
liczba stron:
48
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
4,39
zł
Cena detaliczna:
7,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,39 zł
OpisRecenzje
Kuchnia staropolska nie mogła obejść się bez domowych przetworów z warzyw i owoców. Dziś – na fali powrotu do zdrowych nawyków żywieniowych – chętnie sięgamy po te powszechnie stosowane przez nasze babcie sposoby, gdyż własnoręcznie przygotowane przetwory nie zawierają sztucznych dodatków.
Do najpopularniejszych metod utrwalania produktów zalicza się marynowanie i kwaszenie. Dzięki nim otrzymujemy pełnowartościowy i smaczny produkt. Przygotowane w zaciszu własnego domu, z wyselekcjonowanych, zdrowych warzyw i owoców przetwory, to prosty i pewny sposób na zatrzymanie smaków lata i jesieni w słoiku. Marynaty i przetwory kwaszone to zbiór przepisów na przetwory, po które najczęściej sięgamy, gdy w sklepach brakuje świeżych warzyw i owoców.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|