|
Dobra kuchnia Marynaty i przetwory kwaszoneNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788362521777
EAN:
9788362521777
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Pokaż się z dobrej kuchni
Wydawca:
format:
210x135 mm
język:
polski
liczba stron:
48
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
4,39
zł
Cena detaliczna:
7,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,39 zł
OpisRecenzje
Kuchnia staropolska nie mogła obejść się bez domowych przetworów z warzyw i owoców. Dziś – na fali powrotu do zdrowych nawyków żywieniowych – chętnie sięgamy po te powszechnie stosowane przez nasze babcie sposoby, gdyż własnoręcznie przygotowane przetwory nie zawierają sztucznych dodatków.
Do najpopularniejszych metod utrwalania produktów zalicza się marynowanie i kwaszenie. Dzięki nim otrzymujemy pełnowartościowy i smaczny produkt. Przygotowane w zaciszu własnego domu, z wyselekcjonowanych, zdrowych warzyw i owoców przetwory, to prosty i pewny sposób na zatrzymanie smaków lata i jesieni w słoiku. Marynaty i przetwory kwaszone to zbiór przepisów na przetwory, po które najczęściej sięgamy, gdy w sklepach brakuje świeżych warzyw i owoców.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|