|
![]() Dobra kuchnia. Miód odżywia, pielęgnuje, leczyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-63559-01-4
EAN:
9788363559014
oprawa:
twarda
podtytuł:
tradycyjne i sprawdzone przepisy
Wydawca:
format:
245x170x18mm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
15,57
zł
Cena detaliczna:
29,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,57 zł
Dobroczynne działanie miodu, znane od tysięcy lat, do dziś wykorzystuje się w medycynie naturalnej, kosmetyce i oczywiście kuchni. Miód wykorzystuje się, aby wspomóc leczenie chorób układu krążenia, układu oddechowego, pokarmowego, moczowego, skóry i błon śluzowych czy nawet schorzeń ginekologicznych. Pyłek kwiatowy i pierzga znajdują zastosowanie w leczeniu chorób żołądka, jelit, wątroby, układu krwionośnego czy schorzeń psychicznych.
Miód wspomaga leczenie wielu dolegliwości, wpływa na poprawę samopoczucia, zwalcza bezsenność, dostarcza organizmowi cennych i łatwo przyswajalnych elementów odżywczych. Jest nieocenionym sprzymierzeńcem urody, o czym wiedziały doskonale już starożytne piękności, stosując z upodobaniem miodowe kąpiele, masaże i inne zabiegi z użyciem miodu.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|