| 
                         | 
                
                     
        Dobra kuchnia. Miody pitne DragonNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
9788362521852                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788362521852                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Miękka                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
13.5x21.0cm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
48                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2011                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    3,65 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        5,99 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,65 zł 
        
            Tradycja miodosytnictwa, czyli produkcji miodów pitnych, na polskich terenach sięga czasów średniowiecza. Ten pszczeli trunek zagościł na stołach jako łatwo dostępny alkohol, a ciągle udoskonalany zdobywał coraz szersze grono amatorów. Kiedyś pospolity trunek narodowy, dziś stał się atrakcją kulinarną. Prezentowana książka zabierze Czytelnika w krótką podróż w czasie i przestrzeni, dzięki której pozna on historię miodu, proces jego powstawania i przetwarzania w wyborny napitek. Zamieszczone receptury miodowe z pewnością nakłonią do samodzielnego przygotowania złocistych mikstur służących zdrowiu i dobremu samopoczuciu.
         
    Brak recenzjix 
         
                    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |