|
Dobra kuchnia. Wielka księga domowych wyrobów TWNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-63559-27-4
EAN:
9788363559274
oprawa:
twarda
Wydawca:
format:
305x235x35mm
język:
polski
liczba stron:
368
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
43,96
zł
Cena detaliczna:
79,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,96 zł
OpisRecenzje
Coraz częściej szukamy zdrowej alternatywy dla powszechnie oferowanych produktów spożywczych. Często kupujemy w punktach ze zdrową żywnością lub na targu. Rozglądamy się za produktami dobrymi, bez konserwantów, zawierających wartości odżywcze i smak. Z coraz większą chęcią podejmujemy się również domowej produkcji pieczywa, wędlin, dżemów czy masła i serów.
Trudno bowiem o większą satysfakcję niż pojawiające się na stole aromatyczne i – przede wszystkim – zdrowe potrawy przygotowane przez nas samych.
Zgromadzone w książce informacje zaznajomią Czytelnika z zasadami odpowiedniego doboru surowca i różnorodnymi sposobami ich obróbki. Nagrodą za cierpliwość i włożony trud z pewnością będzie niezwykły zapach i smak przygotowywanych posiłków.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|