|
Domowa masarniaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7175-869-0
EAN:
9788371758690
oprawa:
miękka
podtytuł:
ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin
Wydawca:
format:
235x170x10mm
język:
polski
liczba stron:
148
rok wydania:
2016
wysyłka:
niedostępny
24,24
zł
Cena detaliczna:
30,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,24 zł
OpisRecenzje
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|