|
![]() Domowa masarniaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7175-869-0
EAN:
9788371758690
oprawa:
miękka
podtytuł:
ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin
Wydawca:
format:
235x170x10mm
język:
polski
liczba stron:
148
rok wydania:
2016
wysyłka:
niedostępny
22,40
zł
Cena detaliczna:
30,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,45 zł
OpisRecenzje
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|