|
Domowa paszteciarniaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788327404381
EAN:
9788327404381
oprawa:
oprawa: twarda
Wydawca:
format:
17,5x24 cm
język:
polski
liczba stron:
96
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
6,89
zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,89 zł
OpisRecenzje
Domowa paszteciarniato zbiór przepisów na wyśmienite pasztety, galarety, farsze, pasty i musy, które uatrakcyjnią każde spotkanie przy stole. Znajdziemy tu nie tylko receptury na wyroby mięsne (m.in. na gicz cielęcą w żelu z białego wina), ale także na specjały z ryb, warzyw, grzybów i nabiału (m.in. na mus z dorsza i wątróbki dorszowej). W książce zostały podane również przepisy na sosy, stanowiące świetny dodatek do proponowanych dań. Grzegorz Labuda pracował jako szef kuchni w takich renomowanych hotelach jak: Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie i Hotel Nadmorski w Gdyni. W Hotelu Nadmorskim przygotowywał menu podczas szczytu polsko-ukraińskiego (A. Kwaśniewski - W. Juszczenko) w 2005 r. i wizyty George'a Busha w 2007 r. Obecnie prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Blow Up Hall 5050, mieszczącym się w poznańskim Starym Browarze. W serii: Leśne specjały, Wiejskie specjały, Domowa paszteciarnia, Domowa pierogarnia
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|