|
Domowe kiełbasyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7773-132-1
EAN:
9788377731321
oprawa:
Miękka
podtytuł:
100 najlepszych przepisów
Wydawca:
format:
16.3x23.0
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
18,37
zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,37 zł
OpisRecenzje
Autor przedstawia kompletny poradnik przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Podaje dokładne instrukcje, jak mielić mięso, napełniać osłonki, wędzić i doprawiać kiełbasy. Książka zawiera rozdziały poświęcone wyposażeniu, bezpieczeństwu żywności oraz metodom parzenia i wędzenia kiełbas. Znajdziesz tu przepisy na kiełbasę polską, a także na kiełbaski wiedeńskie, niemiecką bratwurst, grecką laukonikę, chorizo, salami i wiele innych – w sumie 100 różnych przepisów na kiełbasy.
Nigdzie tego nie znajdziesz. Każdy, kto poważnie myśli o domowym wyrobie kiełbas, po prostu połknie tę książkę.
Książka ta to wspaniały i przyjazny poradnik, godny polecenia wszystkim ambitnym amatorom.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|