Okładka książki Domowe pyszności - łatwe do zrobienia

Domowe pyszności - łatwe do zrobienia

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7175-862-1
EAN:
9788371758621
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet
Wydawca:
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16,77
 zł
Cena detaliczna:  
30,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,77
Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom. Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak! Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj