|
Domowe pyszności - łatwe do zrobieniaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7175-862-1
EAN:
9788371758621
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet
Wydawca:
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
16,77
zł
Cena detaliczna:
30,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,77 zł
OpisRecenzje
Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom.
Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak!
Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|