Okładka książki Domowe wędliny E. Kiewnarska

Domowe wędliny E. Kiewnarska

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-66617-05-6
EAN:
9788366617056
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa
Wydawca:
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
32
rok wydania:
2020
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
11,22
 zł
Cena detaliczna:  
18,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,13
Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj