|
Domowe wędzenie żywnościNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788381513746
EAN:
9788381513746
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
236x177 mm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2024
wysyłka:
niedostępny
25,40
zł
Cena detaliczna:
44,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,40 zł
OpisRecenzjeRozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|