|
![]() Domowe wędzenie żywnościNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788381516136
EAN:
9788381516136
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
168x237 mm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2022
wysyłka:
niedostępny
25,27
zł
Cena detaliczna:
44,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,04 zł
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|